Brand Premium Pilsener 5.0% 

Karakteristieke en smaakvolle pilsener met een diep gouden tint, verkregen door het gebruik van een kleine hoeveelheid donker mout. Deze volgens eeuwenoud recept gebrouwen pilsener wordt alleen met de beste kwaliteit gerstemout en hop bereid. En dat proef je!

Amstel Bier 5.0%

Ons Bier! Al sinds 1870 proef je in Amstel de pure ongecompliceerde natuur: gerst, mout, hop en klaterfris water. Het resultaat? Een mild-bitter biertje met een spontaan karakter.

Brand Weizen 5.0%

Een lekkere Weizen met een vol frisse smaak, zeer geliefd onder bierdrinkers. En niet alleen op warme zomerdagen. Door de traditionele tarwesmaak wordt Weizen het hele jaar gedronken.

Texels Blond 5%

Licht blond bier, met een Texelse twist. Een vleugje Texelse zeevenkel geeft Texels Blond een aromatisch, zacht kruidig accent. Blond bier van een heel andere orde. Puur, eerlijk en onweerstaanbaar! 

Grimbergen Abdij Dubbel 6.5%

De mengeling van unieke moutsoorten geeft deze dubbel zijn typische dieprode Bourgogne kleur. Vol, zoet-bitter en met een verrassende hint naar karamel. Met 6.5% een rijk bier om stil van te genieten.

Bolleke De Koninck 5.2

Een klassieker! Het Bolleke, verbonden met Antwerpen, evenals de diamanten. Dit is een briljant, amberkleurig bier van hoge gisting met een pittige smaak, fluweelzacht aroma en een volle schuimkraag. Gemaakt met hopbellen van Saaz en een mengeling van zuivere mouten, zonder toevoeging van brouwsuikers.

Lagunitas IPA 6.2%

Lagunitas IPA is een 'Ruthless IPA', een India Pale Ale met een krachtige, maar toch gebalanceerde smaak. Dit is een bier dat eigenlijk altijd kan. Lekker op het terras.

Alkmaars Blondje 7.4% 

Alkmaars Blondje  is een heerlijke dorstlesser en evenwichtig blond bier. Een fris weibier met een romige structuur.

Deze mooie Alkmaarse blondine is een herinnering aan het Alkmaars Ontzet, het begin van het eind van de Tachtigjarige Oorlog. Het Spaanse leger moest de belegering van Alkmaar opgeven, nadat Willem van Oranje opdracht had gegeven de dijken rond Alkmaar door te steken. Een beleg waarvoor Limmen volgens de tactiek van de verschroeide aarde is opgegeven aan de Spanjaarden. Alles van economische waarde werd er vernietigd. Een herinnering aan dit keerpunt in de geschiedenis met in Limmen gebrouwen weibier, speciaal voor kaasstad Alkmaar en omgeving.

 

meer informatie
Graag met ons in contact komen?

Neem vrijblijvend contact met ons op