Brand Premium Pilsener 5.0% 

Karakteristieke en smaakvolle pilsener met een diep gouden tint, verkregen door het gebruik van een kleine hoeveelheid donker mout. Deze volgens eeuwenoud recept gebrouwen pilsener wordt alleen met de beste kwaliteit gerstemout en hop bereid. En dat proef je!

Amstel Bier 5.0%

Ons Bier! Al sinds 1870 proef je in Amstel de pure ongecompliceerde natuur: gerst, mout, hop en klaterfris water. Het resultaat? Een mild-bitter biertje met een spontaan karakter.

Brand Weizen 5.0%

Een lekkere Weizen met een vol frisse smaak, zeer geliefd onder bierdrinkers. En niet alleen op warme zomerdagen. Door de traditionele tarwesmaak wordt Weizen het hele jaar gedronken.

Grimbergen Abdij  Blond 6,7%

Met zijn 6,7% aan alcoholpercentage is het een bier dat valt onder de zware, blonde abdijbieren. Grimbergen Blond lijkt qua smaak ietwat op een trappist. Dat komt door de zachtheid die je proeft bij het drinken van dit Belgisch goud. De smaak is zeer complex en kan worden omschreven als hoppig, zoet-bitter, licht fruitig en met een vol ronde smaak. De schuimkraag is schuimig en plakkend, waardoor het een mooi kantwerk kan achterlaten in het glas.

Brand Imperator 6.5%

Een rijk en krachtig speciaalbier. Dit is zelfs het oudste bier in het gamma van Brand. Al sinds 1949 gebrouwen als onder gistend mild bockbier met ambermout, beteugeld door een lichte en prettige hopbitterheid. Een hartverwarmend bier.

Grimbergen Abdij Dubbel 6.5%

De mengeling van unieke moutsoorten geeft deze dubbel zijn typische dieprode Bourgogne kleur. Vol, zoet-bitter en met een verrassende hint naar karamel. Met 6.5% een rijk bier om stil van te genieten.

Koninck Amber 5.2

Een klassieker! Het Bolleke, verbonden met Antwerpen, evenals de diamanten. Dit is een briljant, amberkleurig bier van hoge gisting met een pittige smaak, fluweelzacht aroma en een volle schuimkraag. Gemaakt met hopbellen van Saaz en een mengeling van zuivere mouten, zonder toevoeging van brouwsuikers.

meer informatie
Graag met ons in contact komen?

Neem vrijblijvend contact met ons op