OVER PROEFLOKAAL DE BOOM

Proeflokaal de Boom is al ruim 34 jaar een begrip in Alkmaar!

Als proeflokaal bieden wij twaalf speciaalbieren op de tap en ruim 100 op fles. Uiteraard ontbreken in ons assortiment ook koffie, thee, diverse soorten wijn en frisdrank niet. 

Onze gasten variëren in leeftijd tussen de 18 en de 98, van bouwvakker tot rechter, van vaste lokale gasten tot de toeristen van over de hele wereld; iedereen voelt zich hier thuis. De warmte en de gezeligheid die het café met zich meebrengt is van alle tijden en voor iedereen. Een goed gesprek met een klant of collega of een gezellige borrel met vrienden, familie of kennissen. Tegenwoordig schijnen wij ook een perfecte locatie voor tinderdates te zijn ;-).

In juni 2020 hebben wij een prachtig mooi drijvend terras neergelegd ( Kijk voor het verloop hiervan in ons "nieuws" item). Op dit terras is het het hele jaar heerlijk zitten. Zomers zie je alle bootjes voorbij varen en waan je jezelf echt op vakantie. In de winter zit je lekker warm en knus onder de parasols voorzien van heaters.

Binnen in ons Proeflokaal kun je lekker zitten en genieten van bierproerverijen, gezellige muziek op de achtergrond en de interacties met de barkeepers. Borrelen op z'n best.

Wij hebben een menukaart variërend tussen appeltaartjes en goed gevulde borrelplanken. 

Een extra meerwaarde voor de echte bierliefhebbers is het Nationaal biermuseum dat in de voormalige brouwerij boven ons proeflokaal gevestigd is. Hier leer je van alles over de geschiedenis van het bier en het oude brouwproces. Het is zeker de moeite waard om een kijkje te nemen, voordat je de warmte en gezelligheid van ons proeflokaal opzoekt. 

 

Kortom; Proeflokaal de Boom is zeker een bezoekje waard!

 

Graag met ons in contact komen?

Neem vrijblijvend contact met ons op